Last edited by I͡U︡rid. lit-ra
11.06.2021 | History

4 edition of Kriminalistika found in the catalog.

Kriminalistika

Materiály z vědecké konference, pořádané na Hradci u Opavy ve dnech 8.-10. září 1965. [Pripravili: Andělín Grobelný a Jaroslav Bakala]

 • 1712 Want to read
 • 471 Currently reading

Published by Administrator in I͡U︡rid. lit-ra

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • I͡U︡rid. lit-ra


   • Download Kriminalistika Book Epub or Pdf Free, Kriminalistika, Online Books Download Kriminalistika Free, Book Free Reading Kriminalistika Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Kriminalistika book in PDF or epub free.

   • Uchebnoe izdanie--Colophon.

    StatementI͡U︡rid. lit-ra
    PublishersI͡U︡rid. lit-ra
    Classifications
    LC Classifications1993
    The Physical Object
    Paginationxvi, 61 p. :
    Number of Pages63
    ID Numbers
    ISBN 105726005562
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 8MB.


Share this book
You might also like

Kriminalistika by I͡U︡rid. lit-ra Download PDF EPUB FB2


Parimi I diskrecionit nenkupton se te Kriminalistika faktet, te dhenat, masat dhe synimet e planifikuara ne nje rast konkret kriminalistik duhet te dihen vetem nga puntoret qe e udheheqin rasti.

Osnovne studije

Poligrafi eshte nje mjet I ndertuar per te percaktuar gjeja te verteten ne thenietne baze te fiksimit te reaksioneve fiziologjike qe prodhohen tek njeriu ne kohen e pyetjeve.

Kriminalistika [ ] Kriminalistika, rrjedh nga fjala "krim". This website has been chosen by the National Library of the Kriminalistika Republic as a quality resource to be preserved for the future and become part of the Czech cultural heritage. The washing away Kriminalistika wrongs: forensic medicine in thirteenth-century China. studenti Fakulteta su osigurani preko Generali Osiguranja Srbija Stipendije• Song, Ci, and Brian E.

Kriminologija

Kriminalistika popunjava uplatnica u delu poziv na broj kandidati navode svoj JMBG. Me kalimin e viteve spiunet dhe spiunazhi gjithnje e me teper gjejne vendin e vet mbrenda strukturave te aparatit shtetrorw si mjet i domosdoshem i jetes se shtetit. From fingerprints to forensic ballistics, Kriminalistika Vidocq to Pinkerton. Song, Ci, and Brian E. Shkenca dhe Jeta : Nr.